Turun kaupunki tiedottaa:

Muutoksia e-laskutuksessa – seuraava lasku tulossa paperisena

Turun kaupunki uudistaa laskutusjärjestelmän 1.6.2021 ja tämän johdosta seuraava perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan lasku tulee paperisena. Mikäli käytössänne on ollut e-laskusopimus, se on uudistuksen myötä tehtävä omassa verkkopankissa uudelleen.

E-laskusopimus tehdään omassa verkkopankissa ja e-laskusopimusta tehdessä pitää syöttää viimeisimmän laskun viitenumero. Laskun tulee olla aikaisintaan kesäkuussa 2021 tullut lasku.

Laskulla on oltava ensimmäisenä sen vanhemman nimi, jonka KAIKKI Turun kaupungin laskut halutaan e-laskuina. Jatkossa ei ole mahdollista erotella eri laskutusaiheita vaan kaikki Turun kaupungin laskut tulevat yhdellä sopimuksella verkkopankkiin.

HUOM! Sopimus muodostuu laskulla ensimmäisenä olevan vanhemman nimissä.

Tämän jälkeen kaikki Turun kaupungin laskut tulevat sopimuksen tekijän verkkopankkiin.

Jos e-lasku halutaan tehdä toisen vanhemman nimissä, pitää asiasta ilmoittaa perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksuihin ma-pe klo 9-11.30 puh. 02 262 5604

Mikä e-lasku?

E-lasku on sähköinen lasku, joka saapuu asiakkaan verkkopankkiin. Saapuneesta e-laskusta tulee asiakkaan niin halutessa ilmoitus esimerkiksi sähköpostiin.

Jos käytössä ei vielä ole verkkopankkia, tulee ottaa yhteyttä omaan pankkiin ja solmia verkkopankkisopimus. Tämän jälkeen voi tehdä e-laskusopimuksia verkkopankin kautta.

Lisätietoja antaa:

E-laskun tekeminen ja verkkopankin käyttö: asiakkaan oma pankki

Laskun sisältöön liittyvät kysymykset: perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ma-pe klo 9-11.30 puh. 02 262 5604

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert